ettroligtjobb

Volontärer

Vill du engagera dig i Lund Comedy Festival? Förstärk humorupplevelsen genom att jobba tillsammans med oss. Vi söker volontärer som kan hjälpa till med allt möjligt innan, under och efter festivaldagarna.

Då du engagerar dig som volontär får du vara med när vi förvandlar Lund till ett festivalområde där skratt och humor ger dig en upplevelse du sent glömmer. På Skandinaviens största humorfestival får du träffa, lära känna och ha roligt tillsammans med hundratals nya människor i olika åldrar, genom att utföra diverse arbetsuppgifter, gå på föreställningar och vara med på aktiviteter.

Som volontär blir du tilldelad en festivaltröja samt ett volontärpass som ger dig möjlighet att, då du inte arbetar, gå på föreställningarna runt om i stan. Detta gäller dock i mån om plats, men brukar sällan vara ett problem.

För att tacka våra hjälpsamma volontärer hålls även en avslutningsfest efter festivalen där vi firar det arbete som har gjorts.

Om du vet att du vill jobba eller är intresserad och vill veta mer, håller vi en första volontärträff i juni där alla är välkomna att lyssna och ställa frågor angående arbetet.

Kontakt

Sigrid Landström Petersen
sigrid@anagram.se

Anmäl ditt intresse här!